Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σηκώνει ακόμη μία κούπα ο Θρύλος!

Σηκώνει ακόμη μία κούπα ο Θρύλος!
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 - 10:56

Ώρα για ακόμη έναν τίτλο για τον Ολυμπιακό και τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 τον Φάρο στο Κερατσίνι στον 2ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και με νίκη θα σηκώσουν ακόμη μία κούπα, συνεχίζοντας έτσι το αήττητο σερί τους, το οποίο τις έχει οδηγήσει να σαρώσουν όλα τα Κύπελλα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα προηγούνται με 3-0 στις νίκες και πλέον απέχουν μόλις ένα βήμα από μία ακόμη ιστορική κατάκτηση, την οποία είναι αποφασισμένες να σηκώσουν σήμερα στο Κερατσίνι.

Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας και να βρίσκεται στο πλευρό της πανηγυρίζοντας τον τίτλο.

Οι κούπες είναι αμέτρητες για τον Ολυμπιακό και σήμερα θα κατακτήσει ακόμη μία, η οποία θα προστεθεί στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Τελευταίο τεστ πριν τα πλέι οφ

Τελευταίο τεστ πριν τα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ στις 17:00 τον Προμηθέα Πατρών στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Live από το gavros.gr/CS4.

Δεν παίζει ο Παπαπέτρου με Προμηθέα

Δεν παίζει ο Παπαπέτρου με Προμηθέα

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει απόστημα στο στόμα και έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς με την ομάδα της Πάτρας, καθώς αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Κούπα μέσα στο Κερατσίνι

Κούπα μέσα στο Κερατσίνι

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (13/05) αντιμετωπίζει το Φάρο και με νίκη κατακτά ένα ακόμα πρωτάθλημα Ελλάδας.