Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα όμορφο ταξίδι με νταμπλ στον μεγάλο Ολυμπιακό»

«Ένα όμορφο ταξίδι με νταμπλ στον μεγάλο Ολυμπιακό»
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 - 14:14

Ο Κώστας Μίσσας δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (15/05).

Ο Έλληνας προπονητής σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» έκανε έναν απολογισμό για τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε ότι ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για αυτόν το οποίο συνοδεύτηκε με το νταμπλ στον μεγάλο Ολυμπιακό, όπως τον αποκάλεσε, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από μια δύσκολη, κοπιαστική, αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σεζόν για μένα, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με την Εθνική Ανδρών και ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες με την κατάκτηση του νταμπλ με τον μεγάλο Ολυμπιακό, έφτασε η στιγμή να ξεκουραστώ. Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, τον κ. Κουντούρη, τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Λεριώτη για τη συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε με δύο τίτλους και ωραίες στιγμές. Εις το επανιδείν».

Διαβάστε επίσης

Με Κύμη την Τετάρτη (16/05) ο Θρύλος

Με Κύμη την Τετάρτη (16/05) ο Θρύλος

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ επικύρωσε οριστικά την τελική βαθμολογία της Α1 και έτσι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κύμη στην πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια με την Κύμη

Τα εισιτήρια με την Κύμη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστούς τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το πρώτο ματς της α’ φάσης των πλέι οφ της Α1 κόντρα στην Κύμη.