Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «απάντηση» του Τσάμη στον Κάλινιτς για Σπανούλη (Pics)

Η «απάντηση» του Τσάμη στον Κάλινιτς για Σπανούλη (Pics)
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 - 16:50

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα mozzartsport.com έδωσε ο Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Τους χαρακτήρισε μεγάλους ηγέτες αλλά τόνισε πως κυρίως ο Βασίλης Σπανούλης λόγω ηλικίας θα πρέπει να έρχεται από τον πάγκο.

Την «απάντηση» του την έδωσε ο Άγγελος Τσάμης.

Δείτε αρχικά τι είπε για τον Ολυμπιακό και τους ηγέτες τους ο Κάλινιτς…

«Εξεπλάγην με την πρόκριση της Ζάλγκιρις στο Final 4. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και για να είμαι ειλικρινής αντιμετωπίζει πρόβλημα εξαιτίας αυτού του λόγου. Η εμπειρία σημαίνει πολλά σε τέτοια παιχνίδια όμως και για αυτό περίμενα να προκριθεί. Είναι σπουδαίο ότι θα δούμε νέα πρόσωπα στο Final Four, μία καινούρια ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι προπονητής είναι ο Γιασικεβίτσιους και τι καριέρα είχε ως παίκτης, αλλά και την ιστορία που χτίζει τώρα. Άξιζαν να είναι εδώ.

Ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Πρίντεζης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και μου αρέσει να τον παρακολουθώ. Πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι ο χρόνος περνάει. Είχαν μεγάλη επιτυχία και κυριάρχησαν στην Ευρώπη, αλλά ξέρεις ότι αν δεν το καταλάβουν οι ίδιοι είναι δύσκολο να πάει κάποιος και να τους πει ότι πρέπει να δώσουν κάποια από τα λεπτά συμμετοχής τους στους άλλους.

Μιλάω κυρίως για τον Σπανούλη. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά ο χρόνος περνάει. Είναι όμως ο Σπανούλης όχι ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να καταλάβει ότι ίσως χρειάζεται να έρχεται από τον πάγκο. Είναι όμως μία ερώτηση το ποιος θα καλύψει αυτά που κάνει ο Σπανούλης. Ο Πρίντεζης μπορεί να παίξει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο λόγω στυλ παιχνιδιού».

Και η απάντηση του Άγγελου Τσάμη…

Διαβάστε επίσης

Ο 26άρης και η… πρωτάρα! (Pic)

Ο 26άρης και η… πρωτάρα! (Pic)

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει τους αριθμούς και τα στατιστικά στοιχεία του Ολυμπιακός-Κύμη- Περνάει Σούμποτιτς ο Σφαιρόπουλος στις 292 παρουσίες στον πάγκο των «ερυθρόλευκων»

Έτοιμος για Κύμη

Έτοιμος για Κύμη

Με Πρίντεζη και Παπαπέτρου στην εκκίνηση των πλέι οφ- Χωρίς τον Μιλουτίνοφ που μετράει αντίστροφα κι αυτός…