Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα στα πλέι οφ ο Θρύλος

Ξεκίνημα στα πλέι οφ ο Θρύλος
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 13:40

Στη μάχη των πλέι οφ ρίχνεται σήμερα, Τετάρτη (16/05) στις 19:00 ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Κύμη. Live από το gavtos.gr/CS7.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλέι οφ, με μία άνετη επικράτηση, η οποία θα συνδυαστεί με ωραίο μπάσκετ.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Γιάννη Σφαιρόπουλος βλέπει όλα τα ματς ως μία καλή ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Θρύλος πρέπει να αντιμετωπίσει με τεράστια σοβαρότητα και προσοχή όλους τους αγώνες μέχρι τους τελικούς, παλεύοντας για την επιστροφή του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μοναδικό πρόβλημα για τη σημερινή αναμέτρηση είναι αυτό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ωστόσο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Διαβάστε επίσης

Φαβορί ο Παντελάκης

Φαβορί ο Παντελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr ο Ολυμπιακός καταλήγει στη λύση του Έλληνα τεχνικού για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Έτοιμος για Κύμη

Έτοιμος για Κύμη

Με Πρίντεζη και Παπαπέτρου στην εκκίνηση των πλέι οφ- Χωρίς τον Μιλουτίνοφ που μετράει αντίστροφα κι αυτός…

Ο 26άρης και η… πρωτάρα! (Pic)

Ο 26άρης και η… πρωτάρα! (Pic)

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει τους αριθμούς και τα στατιστικά στοιχεία του Ολυμπιακός-Κύμη- Περνάει Σούμποτιτς ο Σφαιρόπουλος στις 292 παρουσίες στον πάγκο των «ερυθρόλευκων»