Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποχωρούν Άντερσον και Μακόλι

Αποχωρούν Άντερσον και Μακόλι
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 21:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σαρωτικές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μετά την απομάκρυνση του Κώστα Μίσσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την είδηση που διαβάσατε πρώτοι από το gavros.gr ότι ο Γιώργος Παντελάκης είναι το φαβορί για να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται και το απαραίτητο… ξεσκαρτάρισμα όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας.

Εκτός από την Ανθή Μπαλτά, η οποία ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει, το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την Ιβόν Άντερσον, αλλά και τη Βικτώρια Μακόλι.

Στο πλαίσιο των αλλαγών που θα υπάρξουν τη φετινή περίοδο, ο Θρύλος θα αλλάξει τις Αμερικανίδες του, κάτι που και η ίδια η Μακόλι το είχε επιβεβαιώσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού στα social media.

Διαβάστε επίσης

Ενοχλήσεις στη μέση ο Ρόμπερτς

Ενοχλήσεις στη μέση ο Ρόμπερτς

Είχε και… απώλειες ο Ολυμπιακός. Ο Ρόμπερτς έχει ενοχλήσεις στη μέση του και ο Στρέλνιεκς έσπασε ένα δόντι ύστερα από κτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο

Με την ψυχή στο στόμα…

Με την ψυχή στο στόμα…

Κάκιστος ο Ολυμπιακός, επικράτησε της Κύμης με 78-75, για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών των πλέι οφ της Α1- Κέρδιζε με 25 και το έκανε… ντέρμπι- Το Σάββατο στη Χαλκίδα το 2ο ματς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κύμη 78-75 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κύμη 78-75 (Τελικό)

Στη μάχη των πλέι οφ ρίχνεται σήμερα, Τετάρτη (16/05) στις 19:00 ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Κύμη. Live από το gavros.gr/CS7.