Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σημαντικός ο Σπανούλης για Ολυμπιακό και κάθε ομάδα»

«Σημαντικός ο Σπανούλης για Ολυμπιακό και κάθε ομάδα»
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 16:00

Για το μέλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού μίλησε στα κανάλια Novasports ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τονίζοντας πως θα είναι σίγουρα σημαντικός. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα σημαντικός είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για κάποια άλλη ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του αρχηγού του Θρύλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Σίγουρα αν κάποιος είχε τις πληροφορίες για το θέμα, αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ, όμως όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν μιλούσαμε με τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε.

Σίγουρα έκανε μία σπουδαία χρονιά ακόμα κι αν αυτή δεν τελείωσε όπως θα ήθελε η ομάδα, ο Μπίλι και εγώ. Παραμένει στους δέκα κορυφαίους της διοργάνωσης και ο ηγέτης της ομάδας. Ήταν σε μία από τις κορυφαίες πεντάδες για όγδοη φορά, ουδείς έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα σημαντικός είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για κάποια άλλη ομάδα».

Διαβάστε επίσης