Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αμέτρητες κούπες και έπεται και συνέχεια

Αμέτρητες κούπες και έπεται και συνέχεια
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 17:40

Ακόμη μία Θρυλική χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και φέτος πάρα πολλές κούπες, προσθέτοντας νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.

Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 16 κούπες σε όλα τα αθλήματα και ακόμη έπεται και συνέχεια. 16 τρόπαια ένας αριθμός που μοιάζει συνηθισμένος για τον Θρύλο, όμως όλες οι υπόλοιπες ομάδες και οι οπαδοί τους δεν τον έχουν δει ούτε στα όνειρά τους πόσο μάλλον σε μόνο μία σεζόν.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού που δεν μπορεί καμία άλλη ομάδα να καταλάβει, αλλά μόνο να θαυμάσει και να προσπαθήσει να το μιμηθεί.

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή της χρονιάς και όλες τις κούπες που έχουν καταλήξει για ακόμη μία χρονιά στον Πειραιά.

Ο Θρύλος στις 11 Φεβρουαρίου του 2018 κατέκτησε το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στους άνδρες. Στη συνέχεια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ σήκωσε το πρώτο από τα τρία τρόπαια που κατέκτησε τη φετινή σεζόν, το οποίο ήταν το Κύπελλο Ελλάδος.

Το Κύπελλο κατέκτησε ο Θρύλος και στο χάντμπολ τον Μάρτιο, ενώ τον ίδιο μήνα τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης σήκωσαν το πρωτάθλημα.

Η ανδρική ομάδα πόλο κατέκτησε επίσης το Κύπελλο και πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ακολούθησε το μπάσκετ γυναικών, όπου πήρε το Κύπελλο.

Σειρά είχε το πόλο γυναικών με το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στη συνέχεια η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου κατέκτησε το Λιγκ Καπ, φτάνοντας τα 9 τρόπαια τη φετινή σεζόν για την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Το 10ο ήρθε και πάλι από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, το οποίο έγραψε ιστορία κατακτώντας το ChallengeCup, σηκώνοντας ένα ακόμη ευρωπαϊκό στο σύλλογο.

Τον τίτλο του πρωταθλήματος κατέκτησαν στη συνέχεια οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ενώ και πάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ολοκλήρωσε στη συνέχεια μία Θρυλική και ονειρική χρονιά πανηγυρίζοντας και το πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το πρωτάθλημα από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, ενώ την ίδια ημέρα οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο Αγρίνιο.

Τα τελευταία δύο τρόπαια ήρθαν από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, αλλά και από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου προσθέτοντας ακόμη δύο κούπες στην πλούσια τροπαιοθήκη της ομάδας, φτάνοντας στις 16 για τη φετινή χρονιά.

Όμως, ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι επιτυχίες και τα τρόπαια. Υπάρχει ακόμη το πρωτάθλημα στο μπάσκετ ανδρών, το πρωτάθλημα χάντμπολ, τoπρωτάθλημα στίβου και εκείνο της κολύμβησης, το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών, καθώς και το ChampionsLeague με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να βρίσκονται στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα.

Αναμένονται, λοιπόν, ακόμη περισσότερες επιτυχίες και κούπες στην κορυφαία πολυαθλητική ομάδα του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

Παντού κοντά...

Παντού κοντά...

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικά το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου.