Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φοβερός ο Στρέλνιεκς

Φοβερός ο Στρέλνιεκς
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 - 12:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ένας από τους παίκτες «κλειδιά» στο φετινό Ολυμπιακό είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός, όταν βρίσκεται σε καλή ημέρα, συνήθως αυτό συμβαίνει, ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Στρέλνιεκς πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Κύμη, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τους αριθμούς του.

Ο άσος του Ολυμπιακού σκόραρε σε 21:16 λεπτά συμμετοχής 16 πόντους με 2/4 δίποντα 4/4 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, μαζεύοντας και 2 ριμπάουντ.

Ο Γιάνις δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και είναι έτοιμος για τους τελικούς που πλησιάζουν. Φυσικά, πρώτα υπάρχουν οι αγώνες με τον Προμηθέα, ωστόσο, στο βάθος όλων βρίσκονται οι τελικοί, όπου όλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Λετονός μπορεί αν συνεχίσει έτσι να έχει καταλυτικό ρόλο στους τελικούς του πρωταθλήματος, ευθύνη την οποία δείχνει ότι μπορεί και είναι έτοιμος να πάρει.

Φυσικά, το ματς με την Κύμη δεν σηκώνει και μεγάλη συζήτηση, δεδομένου της δυναμικής των δύο ομάδων, ωστόσο, φανέρωσε διάθεση και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Πειραιώτες και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Στρέλνιεκς, ο οποίος έδειξε ότι είναι έτοιμος για τους τελικούς.

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μάντζαρης (pic)

MVP ο Μάντζαρης (pic)

Ο άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της νίκης του Θρύλου με 88-67 επί της Κύμης στη Χαλκίδα.