Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διακοπή συμβολαίου ΤΣΣΚΑ σε Ιτούδη»

«Διακοπή συμβολαίου ΤΣΣΚΑ σε Ιτούδη»
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 - 18:49

Η αποτυχία της ΤΣΣΚΑ στο πρόσφατο Final 4 του Βελιγραδίου και ο back to bask αποκλεισμός από τα ημιτελικά, έχει σηματοδοτήσει εξελίξεις στο στρατόπεδο της «ομάδας του στρατού». Όπως αναφέρει το «tass.ru» η ΤΣΣΚΑ έχει ξεκινήσει ήδη της διαδικασίες αποδέσμευσης του συμβολαίου του Δημήτρη Ιτούδη το οποίο ολοκληρώνεται το 2019.

Ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος όμως στην ίδια ρώσικη ιστοσελίδα διέψευσε πως ρεπορτάζ της Ιταλίας που ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ.

«Είναι η στιγμή της σεζόν… Αυτή την στιγμή δεν διαπραγματεύομαι ούτε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ούτε και με κάποια άλλη ομάδα. Δουλεύω ακόμη στην Νταρουσάφακα» ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ.

Δηλώσεις για το μέλλον του έκανε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον οποίο ο GM της Ζαλγκίρις είπε πως φοβάται την ομάδα που κερδίσανε στο Final 4, δηλαδή την ΤΣΣΚΑ. Ο Γιασικεβίτσιους, τον οποίο παρακάλεσε και ο δήμαρχος του Κάουνας να μείνει, με δηλώσεις του ανέφερε: «Δεν νιώθω πίεση από την διοίκηση της ομάδας. Μέσα στην ομάδα παίζουμε περισσότερο με ανοιχτά χαρτιά. Όταν έρθει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου».

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε ο Παπανικολάου!

Επέστρεψε ο Παπανικολάου!

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μπήκε στις προπονήσεις με την ομάδα- Μέρος προγράμματος ο Μιλουτίνοφ και πάλι- Δεν κάνει το κομμάτι των σωματικών επαφών…

Μπερτομέου: «Έχουμε θέμα με ένα άτομο»

Μπερτομέου: «Έχουμε θέμα με ένα άτομο»

Νέες δηλώσεις έκανε ο Τζόρντι Μπερτομέου μιλώντας για το γνωστό θέμα με τον Παναθηναϊκό και τονίζοντας πως πρόβλημα έχει με ένα άτομο όχι με τον σύλλογο, ενώ παράλληλα ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε και στην αύξηση των ομάδων.