Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξέρουμε πως έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας»

«Ξέρουμε πως έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας»
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 17:30

Ο Ολυμπιακός είχε διάθεση, ενέργεια και ακολούθησε πιστά το πλάνο με αποτέλεσμα να φτάσει σε μία εμφατική νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο Τζαμέλ Μακλίν επισημαίνει πως δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν το πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού παράλληλα στάθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αγωνιστική δράση αλλά και στην… απουσία του κόσμου, παραδεχόμενος πως «γνωρίζουμε πως τους έχουμε στεναχωρήσει…»!

Αναλυτικά το blog του Τζαμέλ Μακλίν στον ΕΣΑΚΕ…

«Το πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης των πλέι οφ με τον Προμηθέα πήγε όπως θέλαμε! Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, παίξαμε με ενέργεια και καταφέραμε να πάρουμε μια άνετη νίκη. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν μας ξεγελά…

Ξέρουμε πόσο καλή είναι η ομάδα της Πάτρας, δεν τερμάτισε τυχαία 3η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση και ξεκινώντας πάντα από την καλή άμυνα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δυστυχώς ο κόσμος στην αναμέτρηση της Πέμπτης δεν ήταν πολύς. Δεν ήταν όμορφη η εικόνα στις εξέδρες. Ξέρουμε πως έχουμε στενοχωρήσει τους φιλάθλους μας, όμως, θέλω να πιστεύω πως θα αφήσουν στο παρελθόν ότι έχει συμβεί και από δω και πέρα θα σταθούν στο πλευρό μας. Δεν θα κουραστώ να λέω πως τους έχουμε ανάγκη και πως μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσουμε κάνουμε κάτι καλό στο φινάλε της σεζόν.

Από κει και πέρα, θα ήθελα να σταθώ στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και χάρηκα πολύ που τον είδα να πατάει και πάλι παρκέ υγιής. Θεωρώ πως πλέον θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και θα ανεβάζουμε συνεχώς ρυθμό και απόδοση. Ήδη δώσαμε ένα καλό δείγμα στον αγώνα της Πέμπτης, αλλά ακόμη έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Διαβάστε επίσης

«Μέχρι εδώ δεν φτάσαμε τυχαία»

«Μέχρι εδώ δεν φτάσαμε τυχαία»

Ο Νίκος Γκίκας του Προμηθέα θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό, στον 2ο ημιτελικό στο ΣΕΦ, το Σάββατο (19:30).

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην προεπιλογή της Εθνικής

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην προεπιλογή της Εθνικής

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκονται στην 24άδα που ανακοίνωσε ο Σκουρτόπουλος για το «παράθυρο» του Ιουνίου-Ιουλίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.