Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνει» Παυλοπούλου

«Κλείνει» Παυλοπούλου
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 19:14

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή είναι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις και μια… ανάσα από την οριστική συμφωνία με την 22χρονη γκαρντ Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Η νεαρή παίκτρια, γεννημένη στις 3 Μαρτίου 1996, τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο κολλέγιο του Ουάσιγκτον Στέιτ. Έχει ύψος 1,73μ. και ολοκλήρωσε την 4ετία της εκεί, καθώς πρωτοπήγε στην Αμερική το 2014.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια στο κολλέγιο τα πήγε αρκετά καλά. Την πρώτη της σεζόν ήταν λίγο «ψαρωμένη» και σε 32 ματς είχε μόλις 2,1 π. και 1,6 ρ. ανά ματς, με σχεδόν μια ασίστ. Την επόμενη (2015-16) φανερά βελτιωμένη με 4,3π. και 1,,9ρ., αλλά πολύ καλή παρουσία στην ακαδημαϊκή της παρουσία, με καλούς βαθμούς. Η καλύτερή της περίοδος ήταν το 2016-17.

Με νούμερα ιδιαίτερα καλά για το κολεγιακό πρωτάθλημα. Είχε 8,2π., με 3,9ρ. και 3,1 ασίστ ανά ματς, ενώ έκανε και ρεκόρ καριέρα κόντρα στο Γουαϊόμινγκ (18/03/2017) με 20 πόντους. Μάλιστα ήταν και μια από τις τρεις αρχηγούς της ομάδας. Όσον αφορά στην τελευταία της σεζόν (2017-18) στο Ουάσιγκτον Στέιτ, έδειξε σταθερότητα με 6,5π. (μ.ο.).

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» ομάδες της Ελλάδας, έχοντας πολλές συμμετοχές και συνεχείς παρουσίες, ενώ πριν φύγει να πάει στην Αμερική είχε αγωνιστεί με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας.

Διαβάστε επίσης

Φάνηκε στο… κάρφωμα!

Φάνηκε στο… κάρφωμα!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε την αδημονία του να βρει και πάλι τον ρυθμό του και η πρώτη φάση που τελείωσε απέναντι στον Προμηθέα ήταν κάρφωμα ξεσπάσματος

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια ένταση και διάθεση την προσπάθειά τους και να δουλέψουν για τους τελικούς, ετοιμάζοντας πράγματα γι αυτούς…