Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 19:37

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το ήθελαν αυτό το ξέσπασμα και το είχαν ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Προμηθέα για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά οι ίδιοι πως… δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Τώρα ξεκινάνε και η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί.

Να υπάρξει εν πρώτοις διάρκεια, να βγάζουν την ίδια ένταση και θέληση, να ακολουθούν το πλάνο τους και να επιμείνουν σε κάποια πράγματα με ανάλογη ένταση, όπως στο τρανζίσιον παιχνίδι και την επιθυμία να πάρουν εύκολους πόντους στο ανοικτό γήπεδο (25 πόντους σε αιφνιδιασμό με τον Προμηθέα).

Τονίζουν ότι τις τελευταίες ημέρες δουλεύουν καλά, ωστόσο, ουαί και αλίμονο αν δεν συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση και διάθεση και δεν επιδείξουν διάρκεια και βελτίωση στο παιχνίδι τους. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας είναι καλή και ανταγωνιστική ομάδα και δικαιότατα πήρε την 3η θέση στην regular season της Α1, ωστόσο δεν έχει ούτε την εμπειρία και το μέταλλο, ούτε φυσικά την δυναμική του Παναθηναϊκού για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το πρωτάθλημα και όχι τις καλές εμφανίσεις στα ημιτελικά. Σε αυτή τη φάση ο ρεαλιστικός σκοπός είναι να δουλέψει για τους τελικούς και να ετοιμάσει πράγματα γι αυτούς.

Διαβάστε επίσης

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν στο ΣΕΦ για τον 2ο ημιτελικό του Σαββάτου (19:30) με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, με τον Σφαιρόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ στον 2ο αγώνα για τα ημιτελικά της Α1. Live από το gavros.gr/CS4.

Φάνηκε στο… κάρφωμα!

Φάνηκε στο… κάρφωμα!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε την αδημονία του να βρει και πάλι τον ρυθμό του και η πρώτη φάση που τελείωσε απέναντι στον Προμηθέα ήταν κάρφωμα ξεσπάσματος

«Κλείνει» Παυλοπούλου

«Κλείνει» Παυλοπούλου

H 22χρονη γκαρντ που τα τελευταία χρόνια ήταν σε κολλέγιο των ΗΠΑ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.