Ντουντούκα
Θρύλος, θρησκεία και στη Γερμανία!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 21:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό, μετά το εμφατικό 1-0 στη σειρά των ημιτελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, μαζεύτηκαν και πάαλι το απόγευμα της Παρασκευής στο ΣΕΦ για να ετοιμαστούν για το 2ο παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) επίσης στο φαληρικό κλειστό. Το πρόγραμμα βέβαια ήταν χαλαρό σε ένταση, όπως συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι που έχει προηγηθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν βίντεο και συζήτησαν για την τακτική τους, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τους επισημαίνει να ξεχάσουν το πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ανάλογα, βγάζοντας στο παρκέ όλα αυτά τα οποία δουλεύουν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και επιτέλους έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, τουλάχιστον από τους διαθέσιμους καθώς μην ξεχνάμε τους Τιλί και Αγραβάνη.

Διαβάστε επίσης

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ στον 2ο αγώνα για τα ημιτελικά της Α1. Live από το gavros.gr/CS4.

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια ένταση και διάθεση την προσπάθειά τους και να δουλέψουν για τους τελικούς, ετοιμάζοντας πράγματα γι αυτούς…

Φάνηκε στο… κάρφωμα!

Φάνηκε στο… κάρφωμα!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε την αδημονία του να βρει και πάλι τον ρυθμό του και η πρώτη φάση που τελείωσε απέναντι στον Προμηθέα ήταν κάρφωμα ξεσπάσματος