Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Σοβαρός για το 2ο βήμα
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 12:27

Ακόμη ένα βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς της Α1 θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 19:30 στο ΣΕΦ τον Προμηθέα Πατρών για τον 2ο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/CS4.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί όπως στον 1ο αγώνα με τους Πατρινούς, ώστε να φτάσουν σε ακόμη μία άνετη επικράτηση, βλέποντας το ματς και ως μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει των τελικών που πλησιάζουν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει τονίσει ότι οι παίκτες του κοιτάζουν μόνο τη σειρά με τους Πατρινούς τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο, έχει την ευκαιρία μέσα από αυτά τα ματς να δει την κατάσταση των παικτών του, οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει τελικών.

Ο Θρύλος θέλει να κάνει το 2-0, ώστε να απέχει μόλις μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς, όπου επιθυμεί να πάει με καλή ψυχολογία, έχοντας παίξει καλό μπάσκετ, για να διεκδικήσει την κούπα.

Διαβάστε επίσης

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν στο ΣΕΦ για τον 2ο ημιτελικό του Σαββάτου (19:30) με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, με τον Σφαιρόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Ουαί και αλίμονο αν δεν έχει διάρκεια…

Στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια ένταση και διάθεση την προσπάθειά τους και να δουλέψουν για τους τελικούς, ετοιμάζοντας πράγματα γι αυτούς…