Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν κακοί…»!

«Ήμασταν κακοί…»!
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 22:12

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μίλησε για το «πλήγμα» στα επιθετικά ριμπάουντ και το τρανζίσιον του Προμηθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ στην κάμερα της Cosmote μετά το τέλος του αγώνα…

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήμασταν κακοί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην τριάδα. Φάνηκε ότι δεν υπάρχει εύκολη δουλειά. Το μεγαλύτερό μας πλήγμα είναι τα επιθετικά ριμπάουντ και οι πόντοι στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας και να πάρουμε ώθηση για το φίνις της χρονιάς».

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμη διάκριση για τον Σπανούλη

Μια ακόμη διάκριση για τον Σπανούλη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τα 3 κλεψίματα στο ματς με τον Προμηθέα έγινε ο 7ος στη σχετική κατηγορία στην ιστορία του Ολυμπιακού και ο 9ος στην ιστορία της Α1.

«Εφησυχάσαμε…»!

«Εφησυχάσαμε…»!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού, τον εκνευρισμό και τον εφησυχασμό μετά το +22 αλλά και την… αποφασιστικότητα στο τέλος

Επέστρεψε ο… κλασικός Ολυμπιακός!

Επέστρεψε ο… κλασικός Ολυμπιακός!

Με την ψυχή στο στόμα και σουτ… προσευχή, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 89-88 στο ΣΕΦ του Προμηθέα Πάτρας και έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών – Την Τρίτη στην Πάτρα ο 3ος αγώνας