Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμη διάκριση για τον Σπανούλη

Μια ακόμη διάκριση για τον Σπανούλη
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 11:14

Το ματς με τον Προμηθέα Πατρών στον 2ο ημιτελικό του ελληνικού πρωταθλήματος όλοι στην ομάδα θα θέλουν να ξεχάσουν, καθώς δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε και να μάθουν από τα λάθη τους.

Ωστόσο, υπήρξε και μία σημαντική ατομική διάκριση από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία πέτυχε ποιος άλλος, ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε 3 κλεψίματα στο συγκεκριμένο αγώνα και έφτασε έτσι τα 412 στην καριέρα του. Αυτός ο αριθμός τον κάνει να βρίσκεται στην στην 9η στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος με τους κορυφαίους «κλέφτες».

Την ίδια ώρα, έφτασε τα 153 με την ερυθρόλευκη φανέλα και έτσι έγινε ο 7ος παίκτης στη σχετική κατηγορία στην ιστορία του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον Θοδωρή Παπαλουκά που έχει 152.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Πρίντεζης με την 335η εμφάνιση του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Μάκη Νικολαίδη και μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας “πιάνοντας” τον Στράτο Περπέρογλου.

Ακόμη ο διεθνής φόργουορντ έχοντας 1/2 τρίποντα, έφτασε τα 200 εύστοχα στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League. Έχει 200/593 (33,72%).

200άρης έγινε και ο Κώστας Παπανικολάου στα επιθετικά ριμπάουντ έχοντας ένα στο σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

«Ήμασταν κακοί…»!

«Ήμασταν κακοί…»!

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μίλησε για το «πλήγμα» στα επιθετικά ριμπάουντ και το τρανζίσιον του Προμηθέα.

«Εφησυχάσαμε…»!

«Εφησυχάσαμε…»!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού, τον εκνευρισμό και τον εφησυχασμό μετά το +22 αλλά και την… αποφασιστικότητα στο τέλος