Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης «μπλόκαρε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ για Πάτρα!

Ο Βασιλειάδης «μπλόκαρε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ για Πάτρα!
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 16:56

Τι κι αν βρέθηκαν στο ΣΕΦ φίλαθλοι του Προμηθέα, έχοντας την δική τους κερκίδα οι άνθρωποι και χειροκροτώντας την προσπάθεια της ομάδας τους; Τι κι αν – πολύ περισσότερο- στο πρώτο παιχνίδι της Πάτρας στην regular season βρέθηκαν κανονικά φίλοι του Ολυμπιακού στο «Τόφαλος» και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα; Η Αστυνομία αλλά κυρίως ο Υπουργός Γιώργος Βασιλειάδης με δική του απόφαση, αποφάσισε να βάλει «στοπ» στην μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στη Πάτρα την ερχόμενη Τρίτη για τον 3ο ημιτελικό των πλέι οφ.

«H Γενική Περιφερειακής Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για τα PLAY OFF του Πρωταθλήματος Ελλάδας BASKET LEAGUE Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29/5/2018 και ώρα 20:30, στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Τόφαλος, στην Πάτρα, μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πατρών – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας για το Κλειστό Γυμναστήριο».

Διαβάστε επίσης

Βίντεο και ανάλυση στο ΣΕΦ!

Βίντεο και ανάλυση στο ΣΕΦ!

Η προπόνηση της Κυριακής για τον Ολυμπιακό ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς με τους «ερυθρόλευκους» να βλέπουν βίντεο και να αναλώνονται κυρίως στο κομμάτι της τακτικής