Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς προβλήματα στην Πάτρα ο Ολυμπιακός!

Χωρίς προβλήματα στην Πάτρα ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 - 17:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το πάθημα να γίνει… μάθημα (για πολλοστί φορά βέβαια φέτος) θέλουν στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους για τον 3ο ημιτελικό της Τρίτης (20:30) με τον Προμηθέα στην Πάτρα, είδαν τα λάθη τους και τα ανέλυσαν, ενώ επισήμαναν και την ετοιμότητα και συγκέντρωση που πρέπει να έχουν στον πνευματικό τομέα για να κάνουν το 3-0 και να τελειώνουν με την πρόκριση στους τελικούς.

Προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν υπάρχουν, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μετά την προπόνηση στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν στις 18:00 για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης

«Συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά»!

«Συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά»!

Ως ένα καλό μάθημα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον 2ο ημιτελικό στον Ολυμπιακό απέναντι στον Προμηθέα, τονίζει ο Τζαμέλ Μακλίν στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

«Καθαρίζει» τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

«Καθαρίζει» τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Πάτρα τον Προμηθέα και είναι έτοιμοι να κάνουν το 3-0 στη σειρά και να προκριθούν στους τελικούς της Α1. Live από το gavros.gr στις 20:30/ΕΡΤ2.

Κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας ο Μιλουτίνοφ

Κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας ο Μιλουτίνοφ

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε 25 παίκτες για το «παράθυρο» Ιουνίου-Ιουλίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην προεπιλογή.