Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης: «Να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη που μας δείχνει»

Πρίντεζης: «Να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη που μας δείχνει»
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 18:10

Όλα έτοιμα για τον θεσμό πλέον του LG AegeanBall Festival που διοργανώνει στη Σύρο ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τον δήμο του νησιού του.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Το καλοκαίρι του 2016 το LG AegeanBall Festival συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, εντυπωσιάζοντας εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Το 2017 το κορυφαίο 3×3 Streetball Event της χώρας έγινε διεθνής θεσμός, κατακτώντας ολόκληρη την Ευρώπη. Το 2018 αναμένεται να ξεπεράσει τον πήχη, τον οποίο το ίδιο έχει θέσει!

Από την Τετάρτη 4 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 9 Ιουλίου η καρδιά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπά στην μαγευτική Ερμούπολη!

Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Ελλάδας; Μην χάνεις χρόνο!

Φτιάξε τη δική σου ομάδα, συμπλήρωσε την Φόρμα Συμμετοχής και ετοίμασε… βαλίτσες για Σύρο!

Το LG AegeanBall Festival δεν είναι απλώς ένα Τουρνουά μπάσκετ. Είναι ένα αθλητικό, τουριστικό, πολιτιστικό, οικογενειακό, και πρωτίστως ανθρωποκεντρικό Event, που συνδυάζει τα πάντα. Στόχος του είναι να μεταδώσει την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, να φέρει τους ανθρώπους κοντά στον υγιή αθλητισμό, να καταστήσει τη Σύρο πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους κάθε καλοκαίρι, να εξελιχθεί σε μια καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, να αποτελέσει «όχημα προβολής» για τις ομορφιές της χώρας εντός και εκτός ελληνικών τειχών και παράλληλα να προωθήσει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς.

Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς παίκτες στήριξαν την προσπάθειά μας από το πρώτο καλοκαίρι. Τα «ονόματα» που παρήλασαν στην επιβλητική πρωτεύουσα των Κυκλάδων το καλοκαίρι του 2017 έδωσαν διεθνή υπόσταση στη διοργάνωση και μετέφεραν τα μηνύματά μας σε όλο τον κόσμο!

Από την πρεμιέρα του LG AegeanBall Festival είδαμε πολλά νέα ταλέντα στα… παρκέ της Πλατείας Μιαούλη από την Αθήνα, τις Κυκλάδες, και όχι μόνο! Παρακολουθήσαμε μοναδικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ταλαντούχους και καταξιωμένους παίκτες των Εθνικών Κατηγοριών στην Κατηγορία PRO. Εντυπωσιαστήκαμε από το πάθος των ερασιτεχνών κάθε ηλικίας. Χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες των Πρωταθλητών των κατηγοριών μας κόντρα στους VIP!

Όλοι κατάλαβαν, όμως, από την πρώτη στιγμή ότι στο LG AegeanBall Festival δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει το τρόπαιο. Το μπάσκετ, άλλωστε, δεν είναι ο προορισμός, αλλά μόνο μέρος του ταξιδιού!

Ο εμπνευστής του LG AegeanBall Festival, Γιώργος Πρίντεζης, ανυπομονεί να περάσει ένα ακόμη καλοκαίρι στη μαγευτική Σύρο, με πολύ μπάσκετ, σπουδαίους παίκτες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και, φυσικά, όλους εσάς!

Γιώργος Πρίντεζης: Να γεμίσουμε τη Σύρο και να απολαύσουμε το μπάσκετ!”

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε στο www.aegeanball.gr, «Πλησιάζει σιγά σιγά η στιγμή και για το 3ο LG AegeanBall Festival. Μία διοργάνωση που περήφανα μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της Ελλάδας. Μία διοργάνωση που προσφέρει όχι μόνο θέαμα και μπάσκετ αλλά έχει και τουριστικές, κοινωνικές προεκτάσεις, προσφέροντας στο συνάνθρωπο. Τις προηγούμενες χρονιές δόθηκαν χρηματικές ενισχύσεις σε διάφορα ιδρύματα της Σύρου, και φέτος θα πορευτούμε με την λογική να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη που μας δείχνει.

Σκοπός μας και φέτος είναι να γεμίσουμε τη Σύρο με ανθρώπους από όλο το κόσμο και να απολαύσουμε όλοι μαζί και πάλι στιγμές γεμάτες χαρά και μπάσκετ. Μαζί μας θα βρεθούν και πάλι μεγάλοι αστέρες του ελληνικού και παγκόσμιου μπάσκετ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για άλλη μία χρονιά σε ένα πανέμορφο νησί, τον τόπο μου, τη Σύρο, από 4 έως 9 Ιουλίου για να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, τους παράγοντες, τους εθελοντές και φυσικά τον κόσμο της Σύρου που συνεχίζουν και στηρίζουν αυτό το έργο. Για όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Τα υπόλοιπα στη Σύρο!»

Progame: «Ένα 5ήμερο γεμάτο μπάσκετ, διαγωνισμούς και εκπλήξεις»

Ο Πρόεδρος της Progame, Θεοφάνης Ξηνταβελώνης και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Λάσκαρης δήλωσαν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Τουρνουά «Το κορυφαίο μπασκετικό event του καλοκαιριού LG AegeanBall Festival επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στις 4 Ιουλίου 2018.

Ένα 5ήμερο γεμάτο μπάσκετ, διαγωνισμούς και εκπλήξεις. Ένα τουρνουά που συμμετέχουν αστέρες του Ελληνικού και Παγκόσμιου μπάσκετ. Μία διοργάνωση που πέρα από το αθλητικό της πνεύμα έχει και κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πολλές εκπλήξεις περιμένουν τον κόσμο που θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της Σύρου. Για αυτό και ο εμπνευστής Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμος Σύρου και εμείς σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να απολαύσετε μαζί μας ανεπανάληπτες στιγμές.

Δίνουμε ραντεβού όλοι στις 4 Ιουλίου για το μπάσκετ, τη Σύρο και την Ελλάδα».

Τζώρτζια Σταυροπούλου: “Σπουδαία διοργάνωση με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα”

Η LG Hellas συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του Φεστιβάλ, με την Marketing Manager, Τζώρτζια Σταυροπούλου να αναφέρει στο www.aegeanball.gr: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη συνεχή χρονιά στηρίζουμε δυναμικά το LG AegeanBall Festival, μια σπουδαία διοργάνωση με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

Η κοινή προσπάθεια, που συνεχίζεται και φέτος, από τον Γιώργο Πρίντεζη, την εταιρεία Progame και τον Δήμαρχο Σύρου, ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες που προάγει η εταιρεία μας καθώς αναδεικνύει το αθλητικό ιδεώδες και μεταδίδει τη χαρά και αξία της συμμετοχής.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας “LG Αθλητές του Αύριο”, που υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών, εξελίσσεται και δίνει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους αθλητές να έρθουν σε επαφή με το ίνδαλμά τους και να εμπνευστούν για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στον αθλητισμό».

Γιώργος Μαραγκός: “Σας προσκαλούμε στην ανεπανάληπτη… εμπειρία!”

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης αποτελεί την «ψυχή» του LG AegeanBall Festival από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμαρχος, Γιώργος Μαραγκός, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας «Το LG AegeanBall Festival έχει καταξιωθεί στην συνείδηση όλων ως ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, στο είδος του στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ένας τεράστιος αθλητής αλλά κυρίως άνθρωπος και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλούμε και φέτος να ζήσετε από κοντά μια ανεπανάληπτη μπασκετική και τουριστική εμπειρία στη Σύρο με πολύ μεγάλα αστέρια από το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο μπάσκετ.

Στο LG AegeanBall Festival 2018 δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Από την δική μας πλευρά υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε σκληρά για μια ακόμη χρονιά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε μια ακόμα πιο άρτια διοργάνωση!

* Την διοργάνωση φέτος έχει αναλάβει η εταιρία PROGAME AE, Ριζαρείου 12, Χαλάνδρι, ΤΚ 15233. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106800177

* Υπεύθυνη για την διεξαγωγή του τουρνουά είναι η TCS sports & corporate events.

* Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις παραπάνω εταιρίες και φυσικά με τα e-mail επικοινωνίας μας: [email protected]».

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

«Καθαρίζει» τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Πάτρα τον Προμηθέα και είναι έτοιμοι να κάνουν το 3-0 στη σειρά και να προκριθούν στους τελικούς της Α1. Live από το gavros.gr στις 20:30/ΕΡΤ2.

«Συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά»!

«Συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά»!

Ως ένα καλό μάθημα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον 2ο ημιτελικό στον Ολυμπιακό απέναντι στον Προμηθέα, τονίζει ο Τζαμέλ Μακλίν στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.