Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ πόντων ο Στρέλνιεκς με Ολυμπιακό

Ρεκόρ πόντων ο Στρέλνιεκς με Ολυμπιακό
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 22:35

Ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε στη Πάτρα ο Γιάνις Στρέλνιεκς με τους 22 πόντους που πέτυχε (5/6 τρίποντα). Ο Λετονός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» είχε πετύχει 19 πόντους στην Α1 απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΣΕΦ, ενώ επίσης 19 είχε πετύχει και στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Ο ίδιος ο Στρέλνιεκς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε…

«Θα λέγαμε πως μας έδωσαν μια κλωτσιά στον… πισινό στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου ματς. Δεν θέλαμε να το κάνουν ξανά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πήραν κάποια επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ματς ήμασταν βελτιωμένοι και πήραμε τη νίκη».

Όσο για το δικό του ρεκόρ τόνισε: «Με άφησαν να σουτάρω, ήμουν «ανοιχτός» και έπρεπε να σουτάρω. Δεν είναι σημαντικό το ρεκόρ σεζόν μου».

Όσο για τους τελικούς υποστήριξε: «Δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για τους τελικούς. Πάντα "παλεύεις" σε τέτοια ματς. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Διαβάστε επίσης

Εκτός Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!

Εκτός Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!

Η Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε την ομάδα του Ντάνιελ Χάκετ στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και το εισιτήριο στην Ευρωλίγκα στους τελικούς από την Άλμπα