Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»

«Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 22:39

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος και ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως άπαντες από τους «ερυθρόλευκους» θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί θέλουν… σαν τρελοί το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Πάτρα ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε… «Στο δεύτερο παιχνίδι χαλαρώσαμε και χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Στο τέλος παραλίγο να χάσουμε, ίσως να κερδίσαμε και από τύχη. Στους τελικούς δεν έχουμε περιθώρια για σκαμπανεβάσματα, είτε παίζουμε στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια τόνισε για την Ευρωλίγκα και τους τελικούς: «Μας πόνεσε πολύ η ήττα στο πρώτο παιχνίδι από την Ζαλγκίρις. Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας στην ουσία. Βγήκαμε 3οι στην κανονική διάρκεια αλλά χάσαμε το πλεονέκτημα στο 1ο ματς. Δεν μπορούμε να το αλλάζουμε. Αυτό που μένει είναι να τελειώσουμε καλά τη χρονιά για εμάς και τον κόσμο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να κάνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Το θέλουμε σαν τρελοί».

Διαβάστε επίσης

Εκτός Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!

Εκτός Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!

Η Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε την ομάδα του Ντάνιελ Χάκετ στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και το εισιτήριο στην Ευρωλίγκα στους τελικούς από την Άλμπα