Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε κουβέντα και από τον Συμεωνίδη

Ούτε κουβέντα και από τον Συμεωνίδη
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 13:56

Ούτε λέξη από τον Στέλιο Συμεωνίδη για τα όσα απίθανα συνέβησαν στα γραφεία της ΚΕΔ την Τετάρτη (30/05).

Ο υπεύθυνος επιτροπής διαιτησίας με δήλωσή του μία ημέρα αργότερα τόνισε ότι θα τοποθετηθεί όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και έτσι δεν θα πει κουβέντα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθεί και εκείνος την πολιτική του άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όπως και η ΕΟΚ, όμως τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι πολλά και κάποια στιγμή θα πρέπει να τα απαντήσει.

Στην τελική ας βγάλει τα χαρτιά αγοροπωλησίας των καφέ στη δημοσιότητα αφού δεν θέλει να πει λέξη…

Aναλυτικά η δήλωσή του:

«Λόγω ευσυνειδησίας ως προς το ρόλο μου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, σεβόμενος την ιστορική μου διαδρομή και σε καμία περίπτωση λόγω αδυναμίας, επιλέγω να μην απαντήσω τώρα στα πρόσφατα κακόβουλα δημοσιεύματα και γεγονότα. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τη λήξη των τελικών που είναι η κορωνίδα του πρωταθλήματος και για έμενα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, θα τοποθετηθώ δημόσια προς όλους αυτούς που θέλοντας κάτι να κερδίσουν ή θέλοντας να κάνουν μια ηρωική έξοδο ή θέλοντας κάποιον άλλον να πλήξουν αποβλέποντας σε κάποιο κρυμμένο στόχο χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες του νόμου, ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουν κανένα ουσιαστικό δικαίωμα, στρέφονται εναντίον εμού και της οικογένειας μου. Επιφυλάσσομαι για όλες αυτές τους ενέργειες προς κάθε νόμιμο δικαίωμα μου».

Διαβάστε επίσης

Γιατί δεν παίρνουν θέση στον Παναθηναϊκό;

Γιατί δεν παίρνουν θέση στον Παναθηναϊκό;

Σιωπή από την «πράσινη» ΚΑΕ για τα όσα απίθανα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί άραγε δεν τοποθετείται και για τον ορισμό του Μαγκλογιάννη στον 3ο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ;

Βγαίνουν και «κάνουν φτερά»!

Βγαίνουν και «κάνουν φτερά»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τον 2ο τελικό με τον ΠΑΟ (07/06) από την Παρασκευή (01/06).