Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστολή Αγγελόπουλων στον Αλέξη Τσίπρα!

Επιστολή Αγγελόπουλων στον Αλέξη Τσίπρα!
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 23:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το είχαμε επισημάνει ότι ο Ολυμπιακός θα το πάει έως τέλους όλο αυτό το θέμα με την ανομία και τις καταχρηστικές ενέργειες της ΚΕΔ/ΕΟΚ και οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ φτάνουν όσο πιο πάνω δεν πάει. Στον Πρωθυπουργό της χώρας…

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν απέστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα μέσω της οποία ζητούν να επέμβει άμεσα και να κάνει ότι προβλέπεται από τους νόμους, από τη στιγμή που δεν τηρούνται επανειλημμένα οι δικαστικές αποφάσεις από την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Απαξιώνουν προκλητικά τον δικαστικό θεσμό, ηθελημένα και με τεχνάσματα και γι αυτό ο πρωθυπουργός θα πρέπει να παρέμβει και να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι σε αυτή τη χώρα.

Αναβολή των τελικών ή ξένοι διαιτητές!

Αυτό ζητούν οι «ερυθρόλευκοι» από την Κυβέρνηση στην επιστολή που έστειλαν στον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ζητούν από τον Πρωθυπουργό, αλλά και από τον Γιώργο Βασιλειάδη στον οποίον έχουν κοινοποιήσει την επιστολή τους, να γίνουν δύο πράγματα.

Είτε να υπάρξει αναβολή των τελικών του πρωταθλήματος ωσότου ξεκαθαρίσει το θέμα με την ΚΕΔ, τις μηνύσεις και όλα τα σχετικά. Διαφορετικά, να διεξαχθούν οι τελικού του φετινού πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές. Όπως έγινε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Εκεί όπου η ΕΠΟ επέλεξε τον Νταβίντ Μπορμπαλάν για να διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης