Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 - 10:29

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, δεν είναι και η τελευταία. Ο Κώστας Παπανικολάου σε ακόμη ένα μεγάλο ματς ήταν φανταστικός.

Έβγαλε όλη του τη ψυχή στο παρκέ του ΟΑΚΑ, κάνοντας όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση.

Η προσφορά του φόργουορντ του Θρύλου πολλές φορές δεν φαίνεται μέσα από τους αριθμούς, ωστόσο, στον 1ο τελικό με τον Παναθηναϊκό ήταν εκπληκτικός σε όλα τα κομμάτια του γηπέδου.

Μάρκαρε σε όλο το γήπεδο τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη, έβαλε πολύτιμους πόντους, πάλεψε για τα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές, βγάζοντας απίστευτη ενέργεια και πάθος στο παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παπανικολάου πέτυχε 14 πόντους, με 4/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3/3 βολές, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ, έχοντας και 4 ασίστ, παίζοντας παράλληλα αμυνάρες.

Ο Κώστας έδειξε και πάλι ότι είναι ψυχάρα, βοηθώντας τα μέγιστα τον Θρύλο να κάνει το break στο ΟΑΚΑκαι πλέον να κρατάει εκείνος το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του.

«Κώστα Ψυχάρα Ολυμπιακάρα» είναι το σύνθημα των ΓΑΥΡΩΝ και ο Παπ το αποδεικνύει συνεχώς.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Πρώτοι μάγκες οι παίκτες του Θρύλου κόντρα σε όλους και σε όλα έβγαλαν απίστευτο πάθος και έφτασαν σε ένα πολύ μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ.

Απλά ντροπή…

Απλά ντροπή…

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ, με τους «γκρι» να κάνουν ότι μπορούν, ευνοώντας τον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν έφτανε κόντρα στον ψυχωμένο Θρύλο.