Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του και με το ίδιο πάθος για το 2-0

Με τον κόσμο του και με το ίδιο πάθος για το 2-0
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 11:27

Πανέτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον 2ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο κατάμεστο ΣΕΦ τον ΠΑΟ και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ξανά όπως και στο ΟΑΚΑ για να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών και να πλησιάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS4.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξαν και στον 1ο τελικό τη δίψα τους για τον τίτλο και αναμένεται να παίξουν με το ίδιο πάθος και αυταπάρνηση και στον 2ο τελικό, έχοντας και ως έξτρα όπλο τον κόσμο τους, ο οποίος θα δημιουργήσει καταπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμη μία φορά.

Όλοι οι παίκτες του Θρύλου γνωρίζουν ότι για να καταφέρουν να κάνουν το 2-0 θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουν ότι βρίσκονται μπροστά στη σειρά και να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για 40 λεπτά και στον 2ο τελικό, ώστε να βρίσκονται στη συνέχεια μία… ανάσα από την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Διαβάστε επίσης

Θα… βράζει το ΣΕΦ!

Θα… βράζει το ΣΕΦ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο και να στηρίξουν μόνο με φωνή την αγαπημένη τους ομάδα για το 2-0.