Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφαιρόπουλος και Στρέλνιεκς για τον 3ο τελικό!

Σφαιρόπουλος και Στρέλνιεκς για τον 3ο τελικό!
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 - 18:22

Στην κάμερα της CosmoteSport μίλησαν πριν τον 3ο τελικό του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Γιάνις Στρέλνιεκς οι οποίοι μάλιστα εξέφρασαν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά «θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια και τα δικά μου και του Ολυμπιακού για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου» και στη συνέχεια υποστήριξε για το ματς «σε ό,τι αφορά το παιχνίδι είναι ένας καινούριος τελικός, στο 1-1 βρίσκεται η σειρά και ξεκινά ουσιαστικά μία σειρά best of three. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια ολιγωρία, να είμαστε πιο επιθετικοί και να εφαρμόσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Το πλάνο δουλεύει, όταν καταφέρνεις να κατεβάσεις τον Παναθηναϊκό 20 πόντους από τον μέσο όρο του κάτι κάνεις καλά. Πρέπει όμως να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση».

Ο Γιάννις Στρέλνιεκς από την πλευρά του επεσήμανε: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για μπάσκετ.

Έχουμε νικήσει σε αυτό το γήπεδο μία φορά και πρέπει να το ξανακάνουμε αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Από τη στιγμή που το πλάνο δουλεύει δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές..

Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Στο Game 1 ήταν η στιγμή μου, αλλά ό,τι συνέβη είναι παρελθόν. Πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ…

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ…

Κάκιστη εμφάνιση στα μέτρα του… ντροπιαστικού από τον Ολυμπιακό και ήττα με 73-58 στο ΟΑΚΑ για τον 3ο τελικό του πρωταθλήματος…

Κάντο ξανά Θρύλε!

Κάντο ξανά Θρύλε!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στον 3ο τελικό της Α1, με τους «ερυθρόλευκους» να πιστεύουν στο διπλό. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS4.