Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθογραφίες»

«Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθογραφίες»
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 - 22:49

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στα κακώς κείμενα στην επίθεση του Ολυμπιακού και τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να γίνει το 2-2.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού αρχικά τόνισε: «Συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον αθλητισμό» και εν συνέχεια είπε για το ματς: «Όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε ένα ακόμα παιχνίδι που αμυντικά καταφέραμε και περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό. Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθογραφίες. Πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ να κάνουμε το 2-2. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Η έδρα είναι κάτι που αν έχεις την απαιτούμενη συγκέντρωση μπορείς να κερδίσεις. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός σκοράρει λιγότερο από τους μέσους όρους του, πρέπει όμως να κάνουμε και άλλα πράγματα καλά, όπως να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσα δεν θέλει ο αντίπαλος».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ…

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ…

Κάκιστη εμφάνιση στα μέτρα του… ντροπιαστικού από τον Ολυμπιακό και ήττα με 73-58 στο ΟΑΚΑ για τον 3ο τελικό του πρωταθλήματος…