Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η οικογένειά μου είναι Ολυμπιακοί!»

«Η οικογένειά μου είναι Ολυμπιακοί!»
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 19:43

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νεαρή γκαρντ ανέφερε: «Είμαι κατενθουσιασμένη που έρχομαι σε αυτόν το σύλλογο. Είναι η ομάδα που η οικογένειά μου ακολουθεί, παρακολουθεί και υποστηρίζει εδώ και τόσα χρόνια. Από τότε που γεννήθηκα είμαστε Ολυμπιακοί στο σπίτι. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους προπονητές μου.

Αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός και πάνω από όλα, θέλω να ευχαριστήσω πολύ το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτήν την απόφαση. Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω και το προπονητικό τιμ για το γεγονός πως με πιστεύει».

Με την νεαρή γκαρντ να σχολιάζει ακόμα: «Τέλος θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και στον Πρωτέα σαν σύλλογο, γιατί πριν φύγω για την Αμερική, έζησα πολύ όμορφες στιγμές εδώ και τώρα που επιστρέφω στην Ελλάδα είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι εδώ για επιτυχίες και θέλω τα πάντα με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης