Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα να βγουν όλοι μπροστά!

Ώρα να βγουν όλοι μπροστά!
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 13:12

Ο Ολυμπιακός μετά την τρομερή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και το break στον 1ο τελικό με τον ΠΑΟ παρουσίασε κακό πρόσωπο, το οποίο τον έχει φέρει πλέον να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά με 2-1.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 στο ΣΕΦ, προκειμένου να διεκδικήσουν στη συνέχεια εκτός έδρας τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Όλοι όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ και να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Πρέπει να βγουν όλοι μπροστά και να παίξουν με πάθος και τσαμπουκά για τη φανέλα του Θρύλου και τον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ.

Τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι υποχρεωμένοι να ματώσουν για τη φανέλα και να κάνουν τα πάντα ώστε η σειρά να πάει σε 5ο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Στον Ολυμπιακό η Ρίτα Ρασίντ

Στον Ολυμπιακό η Ρίτα Ρασίντ

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με την φόργουορντ από την Ουγγαρία, ενισχύοντας το ρόστερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ενόψει της νέας σεζόν.

Με τον κόσμο του για την ισοφάριση!

Με τον κόσμο του για την ισοφάριση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για τον 4ο τελικό και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να κάνει το 2-2. Live από το gavros.gr/CS4.

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο και να δώσει ώθηση στην ομάδα να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟ.