Ντουντούκα
Αποκαλύψεις με σκληρή γλώσσα και ονόματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί, πιστεύουμε ότι αυτό που έγινε είναι σκάνδαλο»

«Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί, πιστεύουμε ότι αυτό που έγινε είναι σκάνδαλο»
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 - 14:41

Η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει απευθείας τους διαιτητές (Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος) που θα διευθύνουν τον τελικό της Κυριακής στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Δεν έγινε αυτή τη φορά κλήρωση, αντίθετα ορίστηκαν απευθείας οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στον 5ο τελικό.

Ο Γιώργος Σκινδήλιας με τοποθέτησή του αμέσως μετά την διαδικασία τόνισε ότι η ΚΕΔ συνεχίζει να παρανομεί και να μη σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ. Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε ότι η ΚΕΔ δεν σταματάει να τους εκπλήσσει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Σκινδήλια:

«Για μια ακόμα φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να προχωρήσει σε ορισμό διαιτητών, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι είναι σκάνδαλο. Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε: «Επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να είναι διεθνείς διαιτητές. Κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μην γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβονται τις επιθυμίες του Ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ».

Διαβάστε επίσης

Στα «ερυθρόλευκα» και η Λίτση

Στα «ερυθρόλευκα» και η Λίτση

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου συνεχίζεται, προχωρώντας στην απόκτηση της νεαρής Ελληνίδας φόργουορντ.