Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μπορεί να κάνει χειρουργείο ο Μιλουτίνοφ»

«Μπορεί να κάνει χειρουργείο ο Μιλουτίνοφ»
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 - 18:35

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κλήθηκε για το «παράθυρο» του Ιουνίου-Ιουλίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Εθνική Σερβίας, ωστόσο όχι μόνο φαίνεται πως δεν θα πάει, αλλά θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εδώ και περίπου δύο μήνες πρόβλημα στο γόνατό του, οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν αφήσει ούτε στους τελικούς και μάλιστα στον 4ο βγήκε κάποια στιγμή με μορφασμούς και έντονες ενοχλήσεις. Ο Σάσα Τζόρτζεβις μιλώντας για την περίπτωσή του, τόνισε πως έχουν επικοινωνήσει και είναι πιθανό να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

«Ο Νίκολα έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του κι όταν ολοκληρωθούν θα μιλήσει με τους γιατρούς για να δει αν θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο στα γόνατα. Θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα μας κι έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Θα δούμε ύστερα από τις συζητήσεις με τους γιατρούς τι θα γίνει και θα σεβαστούμε κάθε απόφαση» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Το σχέδιο της ΚΕΔ το λες και… οργανωμένο!

Το σχέδιο της ΚΕΔ το λες και… οργανωμένο!

Πηλοΐδης και Καρακατσούνης από… πρώτοι, μπήκαν στη λίστα με τους κομμένους. Το άλλοθι με τον… επηρεασμένο Κορομηλά και τα… στατιστικά Αναστόπουλου-Μάνου σε τελικούς