Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Σκάνδαλο. Ξεκάθαρο σε όλους γιατί έκανε ορισμό»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Σκάνδαλο. Ξεκάθαρο σε όλους γιατί έκανε ορισμό»
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 - 19:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η απόφαση… απευθείας ορισμού διαιτητών από την ΚΕΔ για τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος είναι… πρωτόγνωρη και σχολιάστηκε δεόντως και από τον Γιώργο Σκινδήλια εξερχόμενος από τα γραφεία της ΚΕΔ όπου παρέστη ο Ολυμπιακός για «να είναι αυτόπτης μάρτυρας μίας ακόμη ασυδοσίας της ΚΕΔ» όπως είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στο μεγάλο Λιμάνι όμως δεν έμειναν σε αυτό και σχολίασαν επίσημα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την πρωτόγνωρη απόφαση της ΚΕΔ.

Η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν για την απόφαση της ΚΕΔ για τον απευθείας ορισμό διαιτητών κάνει λόγο για «Σκάνδαλο…» με τους «ερυθρόλευκους» να συμπληρώνουν: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ’ όλους».

Οι Πειραιώτες δεν έμειναν εκεί και σχολίασαν και επίσημα και τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου μετά τον ορισμό των διαιτητών λέγοντας…

«Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να τους τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά.

Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…».

Διαβάστε επίσης

Το σχέδιο της ΚΕΔ το λες και… οργανωμένο!

Το σχέδιο της ΚΕΔ το λες και… οργανωμένο!

Πηλοΐδης και Καρακατσούνης από… πρώτοι, μπήκαν στη λίστα με τους κομμένους. Το άλλοθι με τον… επηρεασμένο Κορομηλά και τα… στατιστικά Αναστόπουλου-Μάνου σε τελικούς