Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος, να δώσει και τη ψυχή του για τον τίτλο!

Έτοιμος, να δώσει και τη ψυχή του για τον τίτλο!
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 20:50
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι τίτλου, την Κυριακή (16/06) στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους προέδρους των «ερυθρόλευκων» να δίνουν και πάλι το παρών στο ΣΕΦ.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολούθησαν το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων», στην τελευταία προπόνησή τους πριν τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος, η πίστη και η στήριξή τους στην ομάδα είναι δεδομένη και περιμένουν και αυτοί, όπως και ο κόσμος του Ολυμπιακού να δώσουν τον καλύτερό του εαυτό για τον τίτλο. Και την ψυχή τους, όπως είπε και ο Τζαμέλ Μακλίν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έριξε το βάρος στην τακτική και την ανάλυση μέσω βίντεο και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Μετά το πέρας του προγράμματος οι «ερυθρόλευκοι» κατέλυσαν όπως συνηθίζουν σε ξενοδοχείο και θα επισκεφτούν το πρωί της Κυριακής το ΣΕΦ για χαλάρωμα και σουτάκια.

Θα γίνει μία τελευταία ανάλυση τακτικής στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν για να απομονωθούν και να ηρεμήσουν και από εκεί, θα αναχωρήσουν για το ΟΑΚΑ για το ματς τίτλου.

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας»!

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας»!

Στο blog του στον ΕΣΑΚΕ «έγραψε» ο Τζαμέλ Μακλίν δίνοντας υπόσχεση στον κόσμο πως θα παίξουν με πάθος οι «ερυθρόλευκοι» και θα δώσουν τη ψυχή τους για το πρωτάθλημα