Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «χάρτης» της Ευρωλίγκας για το 2018-19

Ο «χάρτης» της Ευρωλίγκας για το 2018-19
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 00:13

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 106-85, το βράδυ του Σαββάτου, την Άλμπα Βερολίνου και με 3-2 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γερμανία. Έτσι, οι Βαυαροί έγιναν η 16η ομάδα που θα πάρει μέρος στην Ευρωλίγκα της περιόδου 2018-19. Ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε το… χάρτη της διοργάνωσης για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Απούσες από τη διοργάνωση σε σχέση με πέρσι θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας η Μπάμπεργκ, η Βαλένθια και η Ουνικάχα Μάλαγα. Στις θέσεις του θα βρίσκονται η Μπουντούτσνοστ, η Μπάγερν Μονάχου, η Γκραν Κανάρια και η Νταρουσάφακα που κατέκτησε το EuroCup.

Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό(*) κι αν θα συνεχίσει να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Εάν οι «πράσινοι» αποφασίσουν να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση, τότε παραμένει ανοικτό ακόμα το όνομα της ομάδας που θα πάρει τη θέση τους. Ας δούμε λοιπόν τις ομάδες, ανά χώρα, που θα πάρουν μέρος στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση για τη σεζόν 2018-19.

ΕΛΛΑΔΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παναθηναϊκός*

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια

ΙΤΑΛΙΑ: Αρμάνι Μιλάνο

ΤΟΥΡΚΙΑ: Φενέρμπαχτσε, Αναντόλου Εφές, Νταρουσάφακα

ΛΙΓΚΑ VTB: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κίμκι Μόσχας

ΙΣΡΑΗΛ: Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ζάλγκιρις Κάουνας

ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ: Μπουντούτσνοστ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μπάγερν Μονάχου

Διαβάστε επίσης

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει τον τίτλο. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS4.