Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 11:53

Η πιο μεγάλη και κρίσιμη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό της Α1 και είναι αποφασισμένος να καταθέσει και τη ψυχή του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/CS4.

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα στο γήπεδο του ΠΑΟ και με το πάθος που θα βγάλει να φτάσει στη νίκη, η οποία θα του χαρίσει και τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό που θα κρίνει το πρωτάθλημα και όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν παραπάνω από το 100% τους για να πετύχουν το βασικό στόχο της σεζόν.

Οι Πειραιώτες το έχουν ξανά κάνει μέσα στο ΟΑΚΑ και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ότι έχουν για να το κάνουν και πάλι, κάνοντας χαρούμενο όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ανεξαρτήτως από αυτό που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους, όντες 100% συγκεντρωμένοι και φυσικά ψυχωμένοι και με πάθος για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Την τελευταία Κυριακή…

Την τελευταία Κυριακή…

Ο κόσμος του Θρύλου θα... ντοπάρει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του 5ου τελικού κατά την αναχώρησή τους για το ΟΑΚΑ.