Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την τελευταία Κυριακή…

Την τελευταία Κυριακή…
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 12:51

Ο μεγάλος τελικός που θα κρίνει το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της σημερινής ημέρας, Κυριακή (17/06) στο ΟΑΚΑ.

Εκεί μπορεί ο κόσμος του Θρύλου να μην μπορεί να βρίσκεται, ωστόσο, θα δείξει τη στήριξή του προς τους παίκτες της ομάδας κατά την αναχώρηση της από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει προς το ΟΑΚΑ.

Η «Θύρα 7» με ανακοίνωση της το Σάββατο (16/06) κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο ξενοδοχείο της ομάδας στις 16:15, εμψυχώνοντας τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το διπλό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την τελευταία Κυριακή ο Περαίας θα καεί, πρωτάθλημα θα πάρω εγώ ξανά να τρελαθώ, είναι το σύνθημα και οι φίλοι του Θρύλου θέλουν να ντοπάρουν τους «ερυθρόλευκους» ώστε να πάρουν το διπλό και στη συνέχεια να καεί για ακόμη μία φορά ο Πειραιάς και ολόκληρη η Ελλάδα.

Σας υπενθυμίζουμε το κάλεσμα της Θύρας 7 προς τον κόσμο της ομάδας:

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ (16:15) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENAEUM ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERCONTINENTAL,ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ...!»

Διαβάστε επίσης

Η ώρα των αρχηγών!

Η ώρα των αρχηγών!

Έχει φτάσει η ώρα που «μιλούν» οι μεγάλοι παίκτες και αυτό αναμένεται να πράξουν στο ΟΑΚΑ οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης.

Βρέξει, χιονίσει… ο κόσμος εκεί (pics-vids)

Βρέξει, χιονίσει… ο κόσμος εκεί (pics-vids)

Περίπου 300 ΓΑΥΡΟΙ, παρά την καταρρακτώδη βροχή πήγαν στο ξενοδοχείο της ομάδας και ντόπαραν με συνθήματα τους παίκτες του Θρύλου ενόψει του 5ου τελικού πρωταθλήματος.

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει τον τίτλο. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS4.