Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα των αρχηγών!

Η ώρα των αρχηγών!
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 14:05

Ένα παιχνίδι, 40 λεπτά για τον τίτλο του πρωταθλήματος για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει στον 5ο τελικό να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ.

Το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, μπορεί να το κάνει για ακόμη μία φορά και φέτος, ακόμη και αν κάποιοι προσπαθήσουν να τον σταματήσουν…

Σε αυτά τα παιχνίδια οι μεγάλοι παίκτες βγαίνουν μπροστά. Οι αρχηγοί του Θρύλου αναμένεται να το πράξουν αυτό σε ακόμη ένα ματς και να οδηγήσουν τους «ερυθρόλευκους» προς την κούπα.

Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης έχουν δείξει πάρα πολλές φορές ότι σε αυτά τα ματς ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται βγαίνουν μπροστά και «μιλούν» όποτε χρειαστεί.

Ο Θρύλος έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ με το αλησμόνητο τρίποντο buzzer beater του Σπανούλη, λίγες ημέρες μετά από επίσης ένα νικητήριο καλάθι μέσα στο ΟΑΚΑ. Και ο Γιώργος Πρίντεζης έχει σημειώσει νικητήριο καλάθι μέσα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού το 2016 για την Ευρωλίγκα.

Οι αρχηγοί, λοιπόν, του Θρύλου γνωρίζουν τον τρόπο, το έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν και αναμένεται να τα δώσουν όλα, οδηγώντας και τους συμπαίκτες τους για να φτάσουν και πάλι σε ένα τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Βρέξει, χιονίσει… ο κόσμος εκεί (pics-vids)

Βρέξει, χιονίσει… ο κόσμος εκεί (pics-vids)

Περίπου 300 ΓΑΥΡΟΙ, παρά την καταρρακτώδη βροχή πήγαν στο ξενοδοχείο της ομάδας και ντόπαραν με συνθήματα τους παίκτες του Θρύλου ενόψει του 5ου τελικού πρωταθλήματος.

Την τελευταία Κυριακή…

Την τελευταία Κυριακή…

Ο κόσμος του Θρύλου θα... ντοπάρει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του 5ου τελικού κατά την αναχώρησή τους για το ΟΑΚΑ.