Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

Οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 22:46

Μια ακόμα φορά που είχαμε τα γνωστά… σκηνικά στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, έξω από αυτά του Ολυμπιακού. Εκεί όπου περιφέρονταν οπαδοί του ΠΑΟ μετά το τέλος της αναμέτρησης και την αστυνομία απλά να… παρακολουθεί. Χωρίς να κάνει τη δουλειά της, όπως θα έπρεπε.

Υπήρξε και φραστικό επεισόδιο με τον τιμ μάνατζερ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ. Με τον τελευταίο να ζητά από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, δηλαδή να μην αφήνει να υπάρχουν στο χώρο άτομα άσχετα. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που στο ΟΑΚΑ η αστυνομία απλά παρατηρεί. Μην ξεχνάμε ότι στον τρίτο τελικό υπήρχαν αστυνομικοί που έβγαζαν και φωτογραφίες με παίκτη του Παναθηναϊκού.

Τελικά το επεισόδιο κράτησε για πολύ λίγο, με τον Χρήστο Μπαφέ να ζητά από τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, να μην επιτρέπουν σε άσχετους να περιφέρονται μέσα στα αποδυτήρια. Κάτι που έγινε στην πορεία, αφού είχε προηγηθεί ό,τι αναφέρεται παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

«Προστατέψτε την επένδυση σας»

«Προστατέψτε την επένδυση σας»

Ανακοίνωση της Θύρας 7 Καμινίων που τονίζει μεταξύ άλλων: «Αν δεν μπορείτε εσείς να διασφαλίσετε το 50%-50%, βρείτε κάποιον που μπορεί να το καταφέρει στην τελική και βάλτε τον να παλέψει στο πλευρό σας».