Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κάνουμε τον απολογισμό με τη διοίκηση»

«Θα κάνουμε τον απολογισμό με τη διοίκηση»
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 22:30

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του 5ου τελικού του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε ότι σε μια με δύο ημέρες, θα υπάρξει απολογισμός της χρονιάς μαζί με τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας, ελέγξαμε τον ρυθμό, κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο, είδαμε ένα άλλο ματς, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο σκληρά. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην 3η περίοδο, κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης, κάποια από άλλους παράγοντες. Οι αντίπαλοι πήραν διαφορά 10 πόντων. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Το ματς συνεχίστηκε με τις συνθήκες που υπήρχαν και μοιραία έκλεισε έτσι.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Η σειρά κρίθηκε στο 3-2. Σπάσαμε την έδρα στον πρώτο τελικό, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στο 2ο παιχνίδι στην έδρα μας.

Η προσπάθειά μας σήμερα ήταν αξιέπαινη. Αλλά η χρονιά τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι μια χρονιά αποφάσεων. Θα κάτσουμε μια-δυο μέρες να ηρεμήσουμε και μετά θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνουμε τον απολογισμό μας, θα τον κάνουμε με η διοίκηση και γι' αυτό δεν θα δεχθώ και ερωτήσεις».

Διαβάστε επίσης