Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα για κρίσιμες αποφάσεις...

Ώρα για κρίσιμες αποφάσεις...
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 13:41

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη χρονιά χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Μια χρονιά που εμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα, τα οποία δημιουργούν την αναγκαιότητα κάποιων αλλαγών τόσο σε πρόσωπα όσο και στη φιλοσοφία της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την νοοτροπία του μαχητή και του νικητή που είχαν καταφέρει να αποκτήσουν τα τελευταία χρόνια. Εκείνη τη νοοτροπία που τους έκανε να παλεύουν και να γυρίζουν όλα τα ματς ακόμη και όταν βρίσκονται στην κακή τους ημέρα.

Πλέον, οι επιτυχίες καλούνται να επιστρέψουν και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω κρίσιμων αποφάσεων, οι οποίες αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Αποφάσεις για το καλό του Ολυμπιακού, ώστε να αποκτήσει και πάλι το πνεύμα που τον έκανε την καλύτερη ομάδα την τελευταία οκταετία στην Ευρώπη. Το πνεύμα που ανάγκαζε τις αντίπαλες ομάδες να «τρέμουν» στα τελευταία λεπτά, γνωρίζοντας ότι ο Θρύλος θα κάνει αυτό που πρέπει στο τέλος και θα φτάσει στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός φυσικά και μπορεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα της φετινής χρονιάς και να επιστρέψει τη νέα σεζόν δυνατός για να κατακτήσει τα πάντα. Μπορεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν όλες οι κινήσεις για να τα καταφέρει ακόμη και κόντρα σε αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό μπάσκετ.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μπορέσουν να γίνουν κινήσεις, ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η βρωμιά… στο ελληνικό μπάσκετ. Μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά οι προσπάθειες θα πρέπει να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Ο κόσμος του Θρύλου «βράζει» για τα όσα συνέβησαν και τη φετινή σεζόν και θέλει εκτός από τις αλλαγές στη φιλοσοφία και σε κάποια πρόσωπα στην ομάδα, τα οποία θα γίνουν, κρίσιμες αποφάσεις και όσο αφορά την κατάσταση ασυδοσίας και παρανομίας που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

Επηρεασμένος μετά τη διακοπή...

Επηρεασμένος μετά τη διακοπή...

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του αγώνα, έπειτα από την επίθεση προς τον πάγκο του από κουκουλοφόρους του ΠΑΟ παρουσιάστηκε εμφανώς επηρεασμένος και σε συνδυασμό με τις αποφάσεις των διαιτητών έχασε το μυαλό του...

Στα χέρια των προέδρων!

Στα χέρια των προέδρων!

Εν αρχή η αυτοκριτική και η αναγνώριση λαθών και αμέσως μετά σοφή επιλογή προπονητή- Περί ανανεώσεων αλλά και εξέταση του σοβαρού θέματος των τραυματισμών

Να κλείσει άμεσα το ΟΑΚΑ... (pics)

Να κλείσει άμεσα το ΟΑΚΑ... (pics)

Επίθεση κουκουλοφόρων στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, ρίψεις αντικειμένων, τραμπουκισμοί στη φυσούνα από διαπιστευμένους… χούλιγκαν του ΠΑΟ. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να κλείσει αυτό το γήπεδο;

Έγραψαν ιστορία…

Έγραψαν ιστορία…

Μόλις 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα επέτρεψαν στον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βρίσκεται στο παρκέ, φορτώνοντάς τον αμέσως με φάουλ, γεγονός που τα λέει όλα.