Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με καθαρή σκέψη ο σχεδιασμός της «επόμενης μέρας»

Με καθαρή σκέψη ο σχεδιασμός της «επόμενης μέρας»
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 18:47
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Αυτό που προέχει στον Ολυμπιακό είναι να ηρεμήσουν και να δουν από μία καθαρή σκοπιά την «επόμενη μέρα» για την ομάδα, με τους προέδρους να χρειάζονται λίγες ημέρες ώστε να συζητήσουν ψύχραιμα, να τα βάλουν κάτω, να δουν όλα τα θέματα και μεθοδικά να ξεκινήσουν τις κινήσεις τους για το «αύριο» της ομάδας, με προτεραιότητα πάντα το θέμα του προπονητή.

Είναι δεδομένο πως θα έχουν προσεχώς μία συνάντηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο (ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του), όπου θα μιλήσουν για την συνεργασία τους, θα κάνουν μία αποτίμηση και έναν απολογισμό και θα χωρίσουν φιλικά -και με αυτονόητο τον αμοιβαίο σεβασμό- οι δρόμοι τους.

Πέραν του θέματος του προπονητή- για τη θέση του οποίου δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες οι Πλάθα, Τρινκιέρι και Περάσοβιτς στην παρούσα φάση, σε μια σειρά θα μπουν και οι τρεις ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώθηκαν. Του Σπανούλη, του Παπανικολάου και του Παπαπέτρου. Οψιόν έχει στο συμβόλαιό του και ο Μπόγρης αλλά φαίνεται πως αυτή θα ενεργοποιηθεί.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τους ξένους, ο Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα φύγει μόνο για το ΝΒΑ και τους Σπερς (σ.σ. ο Σέρβος λογικά θα κάνει «καθαρισμό» στο γόνατό του τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν), με τις πιθανότητες γι αυτό το σενάριο να μην είναι πολλές, ενώ θα ενεργοποιηθεί και η οψιόν του συμβολαίου του Γιάνις Στρέλνιεκς.

Στον Πειραιά, θα αποφασίσουν τι θα κάνουν και με τους Τιλί και Γουίλτζερ, καθώς μην ξεχνάτε πως για την περίπτωση του πρώτου πρέπει να προσμετρηθεί και το γεγονός ότι έχει κάνει δύο χειρουργεία, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν οι Μακλίν, Ρόμπερτς και Μπράουν.

Σπασμωδικές κινήσεις και άναρχες δεν πρόκειται να γίνουν, αλλά θα μπουν όλα τα θέματα στη σειρά, προκειμένου να συμπληρώνεται και το κάθε κομμάτι του παζλ το οποίο θα ταιριάζει με το επόμενο και το προηγούμενο.

Στον Ολυμπιακό έχουν πάντα γνώμονα να παρακολουθούν και να κοιτάνε κάθε αξιόλογη περίπτωση Έλληνα, όπως είναι ο Σάσα Βεζένκοφ (κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου) ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και η καταλανική Mundo Deportivo έγραψε πως υπάρχει σαν σκέψη για τους πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κοσμά

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κοσμά

Η Ελληνίδα φόργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Θρύλο και έτσι θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το ρόστερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων».

Στα χέρια των προέδρων!

Στα χέρια των προέδρων!

Εν αρχή η αυτοκριτική και η αναγνώριση λαθών και αμέσως μετά σοφή επιλογή προπονητή- Περί ανανεώσεων αλλά και εξέταση του σοβαρού θέματος των τραυματισμών