Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει Ολυμπιακό ο Μπλατ!

Θέλει Ολυμπιακό ο Μπλατ!
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 21:40
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία και το θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής θέλει να αναλάβει τους "ερυθρόλευκους", να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας και να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με μία παραδοσιακή δύναμη της Ευρώπης.

Προτάσεις από το ΝΒΑ δεν έχει και φαίνεται μάλιστα πως έχουν κλείσει οι πόρτες από εκεί για φέτος, ενώ το θετικό της όλης υπόθεσης- η καλή συγκυρία για τον Ολυμπιακό- είναι πως οι «πλούσιες» ομάδες της Ευρώπης δεν αναζητούν προπονητή.

Από κει και πέρα, τα νούμερα που έχουν ακουστεί (ή γραφεί) δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν μιλάμε για εφταψήφιο νούμερο, ωστόσο η όλη ουσία είναι να βρουν οι δύο πλευρές τη χρυσή τομή και να «συναντηθούν» στο ενδιάμεσο. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πρόθυμος να κάνει την υπέρβασή του, ωστόσο μένει να δούμε σε ποιο πλαίσιο θα είναι αυτή. Από πού θα ξεκινήσουν τα «θέλω» του Μπλατ, μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός.

Συν τοις άλλοις, ο πρώην τεχνικός της Νταρουσάφακα, φαίνεται διατεθειμένος για συμβόλαιο άνω του ενός έτους, καθώς προτάσεις για να συνεχίσει στο ΝΒΑ είχε και όταν έφυγε από τους Καβαλίερς, ωστόσο πόνταρε στο πρότζεκτ του Dogus.

Στο μεγάλο Λιμάνι από κει και πέρα, διερευνούν και συζητάνε και με άλλους προπονητές ή τους εκπροσώπους τους, για να διαπιστώσουν προθέσεις, οικονομικά δεδομένα, επιθυμίες κτλ. όπως είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους- με την περίπτωσή του να φαντάζει αρκετά δύσκολη για τους λόγους που έχουμε αναφέρει- και ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος φαίνεται να έχει πιο χαμηλό μπάτζετ από τον Μπλατ, αλλά πιο υψηλή επιθυμία για το ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης