Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα πάντα ο προπονητής

Προτεραιότητα πάντα ο προπονητής
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 13:02

Η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζεται. Πρώτος στόχος είναι να βρεθεί ο ιδανικός προπονητής που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα ξανά στις επιτυχίες.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά για τον πιθανό αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για να τελειώσουν οριστικά τη μεταξύ τους συνεργασία.

Οι αντικαταστάτες, λοιπόν, που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι οι Ντέιβιντ Μπλατ, Έτορε Μεσίνα, Χουάν Πλάθα, Αντρέα Τρινκιέρι, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, καθώς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με κάποιους από τους παραπάνω, κάνοντας πάντως σαφές ότι έχει ήδη να σχεδιάζει το μέλλον του συλλόγου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοικτές αρκετές εκκρεμότητες με συμβόλαια παικτών να λήγουν, ωστόσο, προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση του ιδανικότερου προπονητή για τον πάγκο της ομάδας.

Φυσικά, οι σκέψεις υπάρχουν και για τις υπόλοιπες υποθέσεις, όμως, οι αποφάσεις αναμένονται να παρθούν αφού πρώτα αποκτηθεί ο νέος κόουτς του Θρύλου, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν σελίδα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες που έκανε την ομάδα την καλύτερη την τελευταία 8ετία στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Εκτός Εθνικής και ο Παπαπέτρου

Εκτός Εθνικής και ο Παπαπέτρου

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως δεν είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος