Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικοί στόχοι και προτάσεις

Βασικοί στόχοι και προτάσεις
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 21:36
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει για τα καλά τις επαφές τους με τους προπονητές και τους εκπροσώπους τους, που τους ενδιαφέρουν, όντας παράλληλα και αποδέκτες κι άλλων περιπτώσεων που προτείνονται συνεχώς. Δεν δύναται να σταθούν μόνο στους πρωταρχικούς στόχους καθώς πρέπει να είναι έτοιμοι και να έχουν εξετάσει κάθε περίπτωση που μπορεί να καλύπτει τα στάνταρ που έχουν θέσει.

Μια τέτοια φαίνεται πως είναι και ο Κρις Φλέμινγκ, assistant coach στο Μπρούκλιν, πιο πριν στους Νάγκετς και με πετυχημένη θητεία στην Μπάμπεργκ, το όνομα του οποίου ήρθε στην επιφάνεια του ρεπορτάζ, ωστόσο οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως δεν έχει προταθεί καν.

Τι σημαίνει αυτό; Για να προταθεί σημαίνει πως είναι διαθέσιμος, πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να μπουν σε κουβέντες με ουσία. Προς το παρών αυτό, στο μέλλον δεν γνωρίζουμε τι μπορεί (κι αν) να προκύψει.

Από κει και πέρα, οι πρωταρχικοί στόχοι είναι αναλλοίωτοι. Θέλουν τον Μπλατ και μένει να διαφανεί από τις συζητήσεις που κάνουν η οικονομική βάση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ στο κάδρο είναι και ο Ετόρε Μεσίνα. Η περίπτωση του Γιασικεβίτσιους παραμένει δύσκολη με τη Ζαλγκίρις να προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Διαβάστε επίσης

Τον θέλει και το δείχνει...

Τον θέλει και το δείχνει...

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Ντέιβιντ Μπλατ, έκανε την κίνησή του για τον 59χρονο τεχνικό καταθέτοντας την προσφορά του.

Εκτός Εθνικής και ο Παπαπέτρου

Εκτός Εθνικής και ο Παπαπέτρου

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως δεν είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος