Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον θέλει και το δείχνει...

Τον θέλει και το δείχνει...
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 23:39
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό έχουν θέσει ως Νο.1 στόχο τον Ντέιβιντ Μπλατ για αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και καταβάλουν την προσπάθειά τους έμπρακτα, ώστε να αποσπάσουν το "οκ" από τον 59χρονο τεχνικό. Οι Πειραιώτες μετά τις συνομιλίες και τις διερευνητικές επαφές που είχαν τις τελευταίες ημέρες με την πλευρά του πρώην τεχνικού της Νταρουσάφακα, κατέθεσαν την προσφορά τους η οποία φαίνεται να πλησιάζει τα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει ο Αμερικανοισραηλινός.

Η όποια διαφορά στη συνέχεια των διαπραγματεύσεων θεωρείται πως θα γεφυρωθεί στη συνέχεια με αμοιβαίες υποχωρήσεις καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν για τα επόμενα χρόνια ενώ σύμμαχος για τους "ερυθρόλευκους" αποτελεί το γεγονός πως ο Μπλατ δεν έχει άλλες προτάσεις από παραδοσιακές ομάαδες της Ευρωλίγκας αλλά ούτε και από το ΝΒΑ. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και προσδοκούν σε συνεργασία.

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με Μπλατ...

Εξελίξεις με Μπλατ...

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του για τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό, ο οποίος θεωρείται ο καταλληλότερος για τον πάγκο του Θρύλου.

Βασικοί στόχοι και προτάσεις

Βασικοί στόχοι και προτάσεις

Πέραν των βασικών επιλογών προπονητή, προτείνονται συνεχώς και άλλοι στους Πειραιώτες αλλά σε αυτούς φαίνεται πως δεν είναι ο Κρις Φλέμινγκ.

Εκτός Εθνικής και ο Παπαπέτρου

Εκτός Εθνικής και ο Παπαπέτρου

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως δεν είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος