Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις με Μπλατ...

Εξελίξεις με Μπλατ...
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 12:23

Ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν θα πορευτεί με νέο προπονητή στον πάγκο του όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, με τους «ερυθρόλευκους» να θεωρούν τον Ντέιβιντ Μπλατ, ως τον καταλληλότερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την προσφορά τους στον Αμερικανοισραηλινό και πλέον περιμένουν την απάντησή του, ώστε να ξεκινήσει να σχεδιάζεται η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Αμέσως μετά την έλευση του νέου προπονητή θα πάρουν σειρά οι παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, ώστε να συζητήσουν το μέλλον τους.

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Μπλατ, ο οποίος είναι θετικός στο να έρθει στον Πειραιά και να αναλάβει μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα θέσει ως πρώτο στόχο τον 59χρονο κόουτς, ωστόσο, έχει εναλλακτικές περιπτώσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μπλατ.

Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μία πολύ καλή πρόταση στον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό και η όποια οικονομική διαφορά μπορεί να υπάρξει θεωρείται ότι μπορεί να καλυφθεί ώστε να προχωρήσει το τελικό «deal».

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Τον θέλει και το δείχνει...

Τον θέλει και το δείχνει...

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Ντέιβιντ Μπλατ, έκανε την κίνησή του για τον 59χρονο τεχνικό καταθέτοντας την προσφορά του.