Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κατάσταση με τους ξένους του Ολυμπιακού

Η κατάσταση με τους ξένους του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 - 22:40
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις των Ελλήνων παικτών τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν, στον Ολυμπιακό καλούνται να αποφασίσουν και για τους ξένους που έχουν οψιόν στο συμβόλαιό τους για το αν θα την ενεργοποιήσουν ή όχι. Ήδη, ο Μπράιαν Ρόμπερτς ενημερώθηκε πως η ομάδα θα κάνει χρήση του opt out και δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά, ενώ τα συμβόλαια των Μπόμπι Μπράουν και Κάιλ Γουίλτζερ έχουν ολοκληρωθεί καθώς είχαν διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από κει και πέρα, ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να αποφασίσει μέχρι τις 30 Ιουνίου για τον Τζαμέλ Μακλίν (φαίνεται πολύ δύσκολο να μείνει στην ομάδα) και στις 5 Ιουλίου για τον Κιμ Τιλί. Μέχρι τότε προβλέπεται να γίνει χρήση της οψιόν που έχουν στο συμβόλαιό τους. Αν υπάρχει μία ανησυχία στον Ολυμπιακό για τον Γάλλο φόργουορντ αυτή έχει να κάνει με τα δύο χειρουργεία που πέρασε.

Όσον αφορά τον Γιάνις Στρέλνιεκς φαίνεται πως θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα, ενώ μένει να διαφανούν και πάλι οι προθέσεις των Σαν Αντόνιο Σπερς για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με όρο μόνο για το ΝΒΑ. Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες είναι με το μείνει κι αυτός στο μεγάλο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης