Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Μιλουτίνοφ

Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Μιλουτίνοφ
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 19:32
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποφάσισε φέτος να ενισχύσει την Εθνική Σερβίας στο τρίτο προκριματικό «παράθυρο» για το Παγκόσμιο της Κίνας, ωστόσο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό, με το γόνατό του.

Ο Μιλουτίνοφ είχε κάνει μαγνητική τομογραφία στην Αθήνα και η οποία ήταν «καθαρή» με αποτέλεσμα να μην προβεί σε κάποιο καθαρισμό στο γόνατό του. Το θέμα είναι πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και χρειάζεται χρόνο, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο προπονητής του στη Σερβία Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Παρασκευής (29/06) κόντρα στη Γεωργία. Η αποστολή των «αετών» βρίσκεται ήδη στην Γεωργία ωστόσο ο Μιλουτίνοφ δεν θα αγωνιστεί καθώς θέλει χρόνο ακόμα.

«Έχει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορούμε να λύσουμε τα θέματα που είχαν μέσα στη χρονιά σε τόσο μικρό διάστημα» είπε χαρακτηριστικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Γεωργία.

Εκτός summer league και φέτος

Από κει και πέρα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς ανακοίνωσαν το ρόστερ τους για το Summer League και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν βρίσκεται μέσα σε αυτό. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα δουλέψει και πάλι ατομικά, όπως έχει κάνει και τα προηγούμενα χρόνια και αυτό που προέχει είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έχοντας NBA-out. Θα φύγει, μόνο αν τον ζητήσουν οι Σπερς (σ.σ. καταβάλλοντας φυσικά τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό) κάτι που στην παρούσα φάση δεν φαντάζει πιθανό.

Το ρόστερ των Σπερς στο Summer League

Διαβάστε επίσης