Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό ο Ουίλιαμς –Γκος (pics)

Επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό ο Ουίλιαμς –Γκος (pics)
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 - 17:18

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, από τις ΗΠΑ και το «Hoopfest Nike Center Court» στο οποίο διδάσκει «μυστικά» στα μικρά παιδιά του camp, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, όπως άλλωστε και των Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο απόφοιτος του Gonzaga ο οποίος επιλέχθηκε από τους Γιούτα Τζαζ στο νο.55 του ντραφτ και δύο μήνες μετά πήγε στη Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν, ερωτηθείς για το μέλλον του και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ και της Φενέρμπαζχτσε, υποστήριξε χαρακτηριστικά πως…
«Έχω μερικές πολύ καλές επιλογές στην Ευρώπη, κάποιες πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες της Ευρωλίγκας. Απλά νιώθουμε πως είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε πρώτα όλη αυτή την κατάσταση και μετά να κοιτάξουμε το οτιδήποτε άλλο».

Ο Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος τον Αύγουστο θα «τρέξει» το δικό του camp στο Spokane, μίλησε για την εμπειρία του στη Σερβία με την Παρτιζάν λέγοντας πως «ήταν απίστευτα. Έπαιξα για έναν ιστορικό σύλλογο και σε μία απίθανη πόλη. Το Βελιγράδι είναι μία από τις καλύτερες πόλεις που έχω δει».

Οι Γιούτα Τζαζ κατέχουν ακόμα τα δικαιώματα του Ουίλιαμς-Γκος στο ΝΒΑ ωστόσο ο ίδιος είπε πως δεν πάρει μέρος στο Summer League.

Διαβάστε επίσης

«Υπάρχουν φήμες»!

«Υπάρχουν φήμες»!

Ο Ματίας Λεσόρτ μίλησε για το μέλλον του στην Ευρωλίγκα και τους Σίξερς.

«Στο στόχαστρο της Εφές ο ΜακΛιν»

«Στο στόχαστρο της Εφές ο ΜακΛιν»

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εξετάζεται από την τουρκική ομάδα.