Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέες συναντήσεις με τους «Παπ»...

Νέες συναντήσεις με τους «Παπ»...
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 - 12:41

Δεν τελεσφόρησαν οι πρώτες συναντήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τη χθεσινή ημέρα, Τρίτη (03/07).

Ωστόσο, παρά τις διαφορές που υπήρξαν φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για συμφωνία, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συναντηθούν εκ νέου για να συζητήσουν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να γίνει η συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τους ίδιους τους «Παπ» για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε «deal» από το πρώτο ραντεβού δεν λέει απολύτως τίποτα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να δώσουν τελικά τα χέρια και να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένονται να πραγματοποιηθούν οι νέες συναντήσεις στα γραφεία της Arcadia, όπου θα υπάρξουν και οι τελικές εξελίξεις στις υποθέσεις τους.

Διαβάστε επίσης

Δικός του ο Ουίλιαμς-Γκος! (vids)

Δικός του ο Ουίλιαμς-Γκος! (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς και με την Παρτιζάν και ο 23χρονος αναμένεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο.

Μένει ελεύθερος ο Τιλί

Μένει ελεύθερος ο Τιλί

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει, όπως αναμενόταν. την πλευρά του παίκτη πως δεν θα ενεργοποιήσει το +1 στο συμβόλαιό του.